top of page

ARA QUE ESTÀS MÉS TEMPS A CASA, FES QUE LA TEVA CALDERA T'ESCOLTI.

Amb les calderes de primeres marques d'Endesa X i el seu termòstat intel·ligent Homix home amb Alexa integada, podràs gestionar la calefacció de casa teva de la manera més sencilla i eficient.

Ferroli_Bluehelix_Maxima-removebg-previe
Des de 32,73 €/mes*
AMB HOMIX INCLÒS
INSTAL·LACIÓ PROFESSIONAL
GARANTIA DE 2 ANYS
DIVERSES OPCIONS DE FINANÇAMENT
* El preu inclou l'IVA. Colsulta les opcions de finançament
endesa x_logo blanco.png
homix + m.caldera.png

QUÈ ÉS HOMIX AMB ALEXA INTEGRADA?

 

Homix gestiona d'una manera òptima la calefacció de casa teva, i la converteix en un sistema intel·ligent que aprèn els hàbits d'ús de la teva família, utilitza informació de geolocalització i automatitza la calefacció d'acord amb les teves necessitats, cosa que et permet estalviar diners alhora que respectes el medi ambient.

A més, Alexa esta integrada a Homix Home, de manera que no et caldrà res més. Homix et permet parlar amb Amazon Alexa, Li pots demanar que reprodueixi música, que t'informi de les últimes notícies, que configuri alarmes, que comprovi que Homix Home esta connectat i molt més.

Contracta-ho i aconsegueix

el

12%

de dte. al gas durant el primer any!**

** El desompte del 12% del primer any es fa sobre el terme de potència (fix) i sobre el consum (variable) per a clients que contractin la tarifa GAS ENDESA 3.1 o 3.2 després de la compra de l'equip. Més informació i condicions del descompte al web endesax.
bottom of page