top of page
unnamed (1).png
SMART HOME

HOMIX, és molt més que un termostat intel·ligent

Hem creat un producte diferent, amb un centre de control de la Smart Home i que es tradueix en un "3 en 1".

51-4FIhF67L._SY355_.jpg
DwfVkKfVYAAQ94w.png

Demana el teu als punts de servei Endesa o contacte'ns a la nostra web

Un termostat intel·ligent, que té incorporat un sensor de temperatura que controla quan s'ha d'encendre la calefacció: caldera individual o calefacció centralitzada.

Una interfície d'usuari per a tota la família, per a controlar la Smart Home a casa a través de la seva pantalla o de la veu.

Un centre de control invisible per al client, capaç de gestionar un ecosistema de dispositius connectats per a oferir una experiència real de casa intel·ligent.

EXPERIÈNCIA EXCEL·LENT

UNA DE LES PRINCIPALS PREOCUPACIONS DELS HUMANS ÉS L'ASSOCIACIÓ I POSADA EN MARXA DEL PRODUCTE, HEM ACONSEGUIT REALITZAR UN PROCÉS DE CONFIGURACIÓ DE DISPOSITIUS PAS A PAS, BASAT EN LA SIMPLICITAT.

SMART HOME

ELS CLIENTS PODEN CONFIGURAR SISTEMES INTEL·LIGENTS DE CALEFACCIÓ O ALARMA EN FUNCIÓ DELS SEUS HÀBITS I ESTIL DE VIDA, GRÀCIES A la CAPACITAT DE HOMIX PER A "APRENDRE" LA CONFIGURACIÓ DESITJADA.

INTEGRACIÓ AMB ASSISTENT DE VEU

HOMIX ÉS EL PRIMER TERMÒSTAT INTEL·LIGENT D'EUROPA A TENIR TOTALMENT INTEGRAT ALEXA COM A ASSISTENT DE VEU, SUPOSA LA FORÇA GRAVITACIONAL DE L'EXPERIÈNCIA DE SMART HOME.

PROPOSTA DE VALOR ÚNICA

GRÀCIES A LA CARTERA DE PRODUCTES I SERVEIS D'ENEL, LA PROPOSTA DE VALOR DE HOMIX NO ÉS REPRODUÏBLE I EL CUSTOMER JOURNEY ÉS ÚNIC.

Falsas Alarmas
00:38
Homix - Termostato
01:08
Al despertarse
00:36
Salir a trabajar
00:44
Pasando el día en casa
00:44
Control de llegada
00:34
La puesta de sol
00:32
Al irse a dormir
00:36
El invierno
00:36
bottom of page