top of page
unnamed (1).png
DwfVkKfVYAAQ94w.png

El cor de la solució és Homix Home, el centre de control al qual es connecten tots els dispositius Homix de la seva llar. A més, amb l'aplicació Homix sempre estàs a casa, fins i tot quan no ets allí. La seguretat i el control estan sempre en el seu telèfon intel·ligent, estigui on estigui i en tot moment. Homix Home és un dispositiu amb Alexa integrat, per la qual cosa no necessitaràs res més. Homix et permet parlar amb Amazon Alexa. Pot demanar-li que reprodueixi música, t'informi de les últimes notícies, configuri alarmes, comprovi que Homix home està connectat i molt més. Homix és un dispositiu per a tota la família: pot convidar a tots els membres de la família a utilitzar Homix Home, perquè tots puguin administrar la solució d'una manera simple i intel·ligent. És fàcil d'instal·lar, no necessita realitzar obres a la seva casa perquè es converteixi en una llar intel·ligent, l'única cosa que necessita és una connexió Wifi, un telèfon intel·ligent i una caldera de gas controlable per un termòstat.

Aconsegueix sempre la temperatura ideal. Despreocupa't, Homix pot gestionar automàticament la calefacció del teu habitatge en funció del seu aprenentatge sobre els hàbits dels seus habitants o, si ho prefereixes, pots programar-la tu.

Controla Homix en tot moment, estiguis on estiguis. Utilitza-ho a través de la teva veu, la seva pantalla tàctil o via app.

Demana a Alexa reproduir música, escoltar notícies, conèixer la predicció del temps i controlar els teus dispositius Homix.

És molt simple i ràpid d'instal·lar.

• Homix gestiona la calefacció de la teva llar de manera intel·ligent, utilitza informació de geolocalització i aprèn dels teus hàbits d'ús.
• Podràs gestionar la calefacció del teu habitatge, encara que no estiguis a casa a través de l'aplicació Homix.
• Automatitza la climatització del teu habitatge segons les teves necessitats.
• Reemplaça el teu antic termòstat, sense la necessitat de fer treballs d'obra de paleta.
• Homix compta amb Alexa Built-in integrat, millora la teva experiència controlant Homix Home amb la veu, sense necessitat d'un dispositiu addicional.
• Requisits: connexió Wifi, Telèfon intel·ligent, caldera amb connexió per a termòstat (NO/COM, màx. 4 A).

FITXA TÈCNICA
Components Inclosos
Homix Home - Mòdul caldera - Cable d'alimentació - Suport paret - Suport taula
Es necessiten bateries?
No
Negre
Color
Tipus C (si no es connecta amb el corrent de la caldera)
Endoll
Zigbee - Wifi - Bluetooth
Protocol de comunicació
App - pantalla Homix Home - Veu
Mètode de control
193 mm
Longitud de l'article
120 mm
Ample de l'article
21 mm
Altura de l'article
2 anys
Termini de garantia
bottom of page