top of page

BUSCAS LA SOLUCIÓ PERFECTA PER RECARREGAR EL COCHE?

Recàrrega el teu vehicle elèctric de forma segura i protegeix el teu equip de recàrrega i la instal·lació elèctrica de la teva llar o negoci amb las màximes avantatges i tot inclos.

JuiceBox Pro Cellular 
Un equip de recàrrega universal a l'avantguarda

JuiceBox Pro Cellular ofereix una experiència de recàrrega intel·ligent i completa en entorns privats i residencials. T'oferim la instal·lació disponible en dues modalitats: per a cases unifamiliars o per a garatges comunitaris. JuiceBox Pro Celluar ve equipat amb totes les característiques de seguretat i connectivitat que fan que carregar a casa sigui una experiència senzilla i sense contratemps.


L'equip està preparat per a arribar a oferir una potència de càrrega de fins a 7,4kW, amb la qual podràs arribar a completar el 100% de la bateria del teu cotxe en 4 hores aproximadament. Perfecte per a càrregues nocturnes mentre el teu cotxe estigui aparcat en el seu garatge. T'assessorarem per a definir la potència que millor s'adeqüi a la teva instal·lació elèctrica.


L'equip és compatible a qualsevol model de vehicle elèctric atès que compta amb cable connector de Tipus 2 (Mennekes) de 5 metres de longitud, amb suport integrat, a més de les proteccions necessàries.

FOTO_3.png.resize.612.380.center.center.png
Des de 1.099€*
INSTAL·LACIÓ PROFESSIONAL
GARANTIA DE 2 ANYS
DIVERSES OPCIONS DE FINANÇAMENT
* El preu inclou l'IVA. Colsulta les opcions de finançament
endesa x_logo blanco.png
Si ja ets d'Endesa, afegeix ‘Tempo Zero Vehicle Elèctric’ a la teva tarifa elèctrica per a estalviar en la teva factura.

Tempo Zero Vehicle elèctric
Recàrrega el teu vehicle elèctric amb energia 100% renovable i certificada. Podràs fer fins a 10.000 km a l'any a 0 € per a un consum mitjà de 15 kWh / 100km.

En què consisteix la nostra tarifa Tempo Zero?
Trobaràs dos trams de tarifació diferenciats

Tram gratuït (0 € / kWh)
Si recàrregues d'1 a 7 del matí els kWh lliurats al teu cotxe seran a 0 €, fins a un màxim de 250kWh consumits al bimestre.

Tram a preus vigents
Per a l'horari que no comprengui d'1 a 7 del matí i per als casos en els quals superis els 250kWh al bimestre, es tarifarà cada kWh segons el preu de la teva tarifa elèctrica domèstica contractada.

bottom of page