top of page
9.JPG

Qui som?

ANPE INSTAL·LACIONS, SL, som una empresa familiar amb +50 anys d'experiència darrere i amb ganes de continuar endavant.
Comptem amb una gran plantilla de personal humà els quals els ajudarà en tots els aspectes que necessitin assistència

Gestió de Qualitat

Gestió Ambiental

Seguretat & Salut

La nostra història

El nostre ceo i creador va començar com a autònom l'any 1972 sota el nom d'Antonio Pedragosa, al cap dels anys va començar a crear l'empresa ANCOR SL amb l'associació d'un dels seus amics l'any 1985. A partir d'aquí, en veure que la plantilla anava creixent, va decidir jubilar-se i deixar l'empresa a les mans del nostre ceo el qual va acabar fundant ANPE INSTAL·LACIONS SL, el desembre de l'any 1989, i des d'aquesta data ens hem donat a conèixer com a empresa de manteniments industrials, especialista en instal·lacions elèctriques i fontaneria per a empreses i particulars.

L'any 1990 la plantilla d'operaris fixos i de flotes mòbils van créixer d'una manera significativa i 1993 ens vàrem constituir com a Punt de Servei Fecsa, amb la nostra primera oficina d'atenció al públic, a través de la qual s'oferien serveis administratius i tècnics als usuaris de la companyia elèctrica. Això va ser una gran ajuda per a nosaltres, ja que ens va ajudar a fer un nou gir al negoci, que a part d'aportar la nostra capacitat professional, vàrem aportar el suport tècnic i d'imatge d'una gran companyia com era Fecsa. A partir d'aquí vam començar a crear una àrea comercial amb la qual oferíem el servei d'assessorament i instal·lació de sistemes d'optimització de l'energia elèctrica, mitjançant aparells de bombes de calor i fred, acumuladors...

L'any 1995 vam convertir-nos en agents autoritzats de telefonia mòbil Airtel, l'actual Vodafone, mitjançant l'empresa Punttel i gràcies a aquesta nova línea de productes, l'any 1997 vam ser agents autoritzats de la marca telefónica fixa i TV, Retevisión - Amena, l'actual Orange.  

bottom of page